Контакт

СПОРТСКИ ЦЕНТАР АДА ЋУПРИЈА
БУЛЕВАР ВОЈСКЕ 1
35230 ЋУПРИЈА

телефон:
(035) 8470-557
066/88-58-610

Матични број: 17225367
Пиб: 101370689
Жиро рачун: 840-1000668-80

Електронска пошта:
adainfo@scc.org.rs
direktor@scc.org.rs

Име и презиме *

Ваш емаил *

Тема

Порука